HU RO
Gazdaságos csomag
Normál csomag
Prémium csomag
Továbbá nálunk talál:
kegyeleti tárgyakat, gyertyákat, temetkezési kellékeket.
Segítünk Önnek gyászjelentő készítésben.

 
Tisztelt hozzátartozók!
Domahidi Zalán vagyok, Csíkszentkirály község kántora. Hivatásom során gyakran szembesülök az elmúlással, gyásszal. Az emberi élet természetes velejárója ez, bármilyen kegyetlennek tűnjék is a hozzátartozók számára.

Szeretteinket mindannyian igyekszünk utolsó útjukon méltó módon elkísérni, tiszteletünket fejezni ki az elhunyt iránt. A lelki fájdalom mellett ez sokféle terhet ró ránk. Számot vetve azzal, hogy a gyász nehéz pillanataiban az elhunyt családjának a halál lelki feldolgozása az elsődleges, arra gondoltam, segítő kezet tudunk nyújtani a temetés megszervezésében és lebonyolításában, az adminisztratív ügyek intézésében.

Honlapunk tartalmaz minden szükséges információt a kapcsolatfelvételtől a koporsó és egyéb gyászkellékek kiválasztásáig. Az alábbi telefonszámon bármikor – nappal és éjszaka egyaránt – elérhetőek vagyunk, és készséggel állunk a gyászoló család szolgálatára. Átvállalunk minden gyakorlati teendőt, ami a temetéssel kapcsolatos, és a szükséges formalitások intézését is megoldjuk.